E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd.

E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Aantal werknemers: 100~150 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 8000000 - US$ 10000000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 30% - 40%
Beschrijving bedrijf


Momenteel, bezit het bedrijf de geavanceerde moderne installatie die een gebied van 20.000 vierkante meters behandelen, met jaarlijkse output van meer dan 500 reeksen vormen. Het bedrijf is uitgerust met geavanceerde CAD/CAM/CAE, Moldflow en andere die verwerkingssoftware, begrijpt het vormontwerp, de vervaardigingsnorm en de ervaring in Europa (Duitsland/Frankrijk het UK) wordt goedgekeurd, Azië (Japan/India) en andere landen en gebieden, bezitten het machinaal bewerkende centrum op grote schaal van de de invoerbrug, de invoer wedm-lidstaten, tai-I de machine van de spiegelvonk, diepteboor, en meer dan 70 prima verwerkingsmateriaal.

 

Het bedrijf heeft de interne kwaliteitsbewaking en de strikt uitgevoerde internationale kwaliteitsnorm van IS09000 al The Times betroffen. In de loop van de jaren, met de collectieve waarde om de vormen van hogere kostenprestaties en de beste uitvoerige dienst voor klanten te voorzien, heeft het bedrijf de vriendschappelijke samenwerkingsverhouding met beroemde ondernemingen in Europa, Azië en verscheidene ontwikkelde provincies over de wereld, zoals Shanghai-Volkswagen, Japan Honda, Japan Toshiba, Japan Sanyo, Korea Samsung, Midea, de Auto van DJ, TCL, Lesso, de Plastieken van Guangdong, Chaobao, Dongguan Weitian, Qiaofeng, Liansheng, Jianguang, en Baiyun-het Schoonmaken, enz. gevestigd.

 

Over jaren van accumulatie en ontwikkeling, zijn de bedrijfklanten van 15 landen en gebieden, en het bedrijf wordt vertrouwd op en door klanten op alle niveaus erkend. In de toekomst, zal het bedrijf niet alleen het interne beheer, zal voltooien maar ook verder het bedrijfsgebied ontwikkelen en zal het verrichtingswerkingsgebied vergroten. Het bedrijf heeft het samenwerkingsconcept „integriteit, praktijk bevestigd, open en innovatie“ voor een lange termijn, en ernaar gestreefd om de tevreden producten en de beste dienst voor klanten te verlenen. Het bedrijf nodigt oprecht meer nieuwe en oude klanten uit voor onderhandeling en bedrijf, en gezamenlijke handen komen briljant morgen creëren! 
Certificaat
Standaard:ISO 9001:2008
Aantal:QAIC / CN / 165249 - A
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:Q.A. I.tmational Certification
Standaard:CE
Aantal:BST12020085Y-1EC-1
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:BST
Contactleverancier
Veranderingstaal

Select Language