Het antistatische Op zwaar werk berekende Bewegen zich Dolly, Dolly het Stapelbare Meubilair met 4 wielen 150KG

330-pond. Capaciteit het Plastic Dolly Bewegen zich Op zwaar werk berekend Vierwielig Meubilair Dollies

 

 

Productparameter:

 

Punt. EVP-D6040/120
Schemerig Ext. (L*W*H)/mm 600*400*120
Int. Verduister. (L*W*H)/mm 600*400
Genesteld Hoogte/mm 120
Gewicht/kg 4.35
Ladingscapaciteit/kg ≤150
Plastic Type Maagdelijke pp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Productomschrijving en Producteigenschap:

 

Het stille karretje nieuwe, mooie, synthetische plastic lichaam, gietmachines gebruikt, verminderend het voertuiggewicht. Unieke die stomme, aandrijvingstechnologie wordt ontworpen om de karren stil gaan te maken, levendig. Wijd gebruikt in installatie, bureaugebouwen, bibliotheken, hotels, restaurants, logistiek en andere materialenbehandelingsindustrie.
Karretjes volgens de verschillende behoeften van het gebruik van verschillende specificaties (zoals: één enkele die laag, dubbel, handtrekkracht, handduw, enz.), de keus van tijd volgens het gewicht van het voorwerp wordt vereist en Karretjes volgens de verschillende behoeften van het gebruik van verschillende specificaties (zoals: één enkele die laag, dubbel, handtrekkracht, handduw, enz.), de keus van tijd volgens het gewicht van het voorwerp wordt vereist en de grootte van het voorwerp een redelijke keus te doen.
De types van karretjes omvatten voertuigen ook met twee wielen en de enig-gereden voertuigen, op de individuele plattelandsgebieden van China en berggebieden zijn nog berijden enig-gereden voertuigen zijn gebruikt. Het houten karretje heeft een belangrijke rol in de vooroorlogse beweging van de bevrijdingsoorlog van ons land gespeeld.
Het roestvrije staal, staal, plastiek, aluminium wordt etc. wijd gebruikt in de voedsel, medische, chemische en andere industrieën, staalkarretje in de industrie, pakhuis, elektronika wijd etc. wordt gebruikt die. De industrie, plastiek en aluminiumkarretje wegens zijn licht, gemakkelijk te dragen, over het algemeen gebruikt voor kleine pakhuizen, opslag, winkelcomplexxen en andere industrieën.

De verschillende karretjes hebben verschillende lichaamsstructuur het Algemene vierwielige karretje het meest een ladingsplatform specifiek karretje hebben een grote structuur is, en één of ander die lichaam van doosvormig wordt gemaakt, geschikt om het lichte en gemakkelijke laden te behandelen en punten leeg te maken; één of ander lichaam Enkele lichaamsvorm precies hetzelfde als de goederen, zoals cilinderauto is; één of andere zeer klein, u kan vouwen, gemakkelijk te dragen; wat voor eenvoudige behandeling van gebottelde vloeistof, Document broodjes en andere cilindrische goederen, het lichaam heeft vlak staal twee om een lage helling te vormen, die het broodje te vergemakkelijken, zoals cilindrische ladingslading en het leegmaken voertuigen naar beneden wordt gerold.

 

 

Onze dienst:

 

 

EVP-QC Team

• EVP-QC het team bestaat uit professionele mensen om 100%-producten hoog te verzekeren - kwaliteit.

 

Contacteer ons

• Wij waarderen hoogst uw om het even welk onderzoek per e-mail, fax of chatbericht.

• Wij zullen uw e-mail of fax binnen 24 uren antwoorden.

• Gelieve te voelen vrij om ons op elk ogenblik te roepen als er om het even welke vragen zijn.

 

Vervoer

• Alle beschikbare verschepende manieren zouden, door koerier, lucht of overzees kunnen worden toegepast.

• De benoemde scheepvaartmaatschappij of onze eigen forwarders zou allen in verzending kunnen worden gebruikt.

• De volledig-manier die cargos voor u volgen vóór de goederen komt aan.


Waarom koop van ons?

 

EVP wordt toegewijd aan het aanbieden van onze klanten de beste dienst mogelijke! Wij zullen blijven ernaar streven om uw eerste keus voor de beste producten te maken V--Groen, die snel het verschepen, en superieure klantenservice verlichten.

 

Keer terug aanProducten
Keer terug aan

Het plastic Bewegen zich Dolly

Contactleverancier
Veranderingstaal

Select Language